'Net zoals je lichaam voeding nodig heeft, heeft je
ziel ook voeding nodig. Ik noem het spirituele
voeding'

Intuïtieve coaching volwassenen

Het doel van je leven is gelukkig te zijn, vreugde en plezier te ervaren. Je passie te volgen… Je leven zinvol leven… En zo zijn er misschien nog vele andere doelen in je leven…

Ben je je bewust van welke doelen jij nastreeft? Ben je bewust van hoe je je leven leeft op dit moment? Voel je dat er ergens een verandering nodig is? Dat je vastloopt in je werk, privé, met je kinderen…

Mijn wens is mensen begeleiden en ondersteunen op hun levenspad. Ze energetisch coachen en inspireren zodat ze zelf de antwoorden/oplossingen kunnen vinden voor hun (levens)vragen.
Dit begeleiden doe ik vanuit mijn passie, vanuit liefde voor de medemens, mijn eigen levenswijsheid en opgedane ervaringen.

Ik ontmoet graag mensen vanuit een open hart. Ik ben nieuwsgierig, warm en geef je het vertrouwen dat je je eigen pad mag bewandelen.

Zodat je op zoek kunt gaan naar jezelf. Zodat je gaat leven vanuit je ware kern. Dat schept vreugde, passie, energie, flow, inspiratie, synchroniteit en een goed gevoel. Dit begint bij jezelf leren kennen…

Ik bied je inzichten in de manier waarop je nu leeft, waar je op vastloopt en help je weer op het pad naar meer levengeluk!

Mijn aanpak is simpel, ik ben iemand die observeert, die luistert, die voelsprieten uit heeft en informatie uit mijn omgeving haalt. Ik kan energetisch intunen op je systeem en kan zien waar de blokkades zitten waardoor het niet meer stroomt. Mijn belangrijkste tool is dan ook mijn intuïtie. Deze zet ik volledig in tijdens gesprekken. Ik kan op deze manier op het juiste moment precies de juiste woorden zeggen, energetisch de blokkades aanduiden, waardoor je de inzichten meekrijgt die je nodig hebt. Zo kan het weer stromen bij je en kun je weer verder op je pad!

 

Wil je een keer jouw verhaal kwijt?

Neem contact op voor een stuk inspiratie, een luisterend oor of een concrete afspraak!

Bekijk ook

Spiegelen

Kinderen spiegelen door gedrag, dromen, spel en zelfs ziekte de innerlijke wereld van hun ouders. Zij laten op die manier zien wat er diep van binnen bij ons speelt.

Energetische Therapie

Als Energetisch Therapeut geef ik sessies op het gebied van innerlijk kind, familieopstellingen, vorige levens en traumaverwerking. Dit werk sluit prachtig aan op mijn werk als kindertolk.

Blog

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief