Energetische Therapie

Als Energetisch Therapeut Coach geef ik sessies op het gebied van innerlijk kind, familieopstellingen, vorige levens, traumaverwerking. Dit werk sluit prachtig aan op mijn werk als kindertolk. Dat wat kinderen aanraken bij de ouder, thema’s, blokkades enz die kunnen prachtig geheeld worden via deze sessies. Denk aan thema’s als “hoe kan ik het verleden loslaten en de lessen integreren in het hier en nu?” of “op welke manier kan ik patronen binnen de familie doorbreken? Of “waarom maak ik dingen mee die ik eigenlijk helemaal niet wil?” Of denk aan genetische problemen die in de familie zitten en die je wilt helen… Het is een proces van bewustwording die je de mogelijkheid biedt om patronen inzichtelijk te krijgen die spelen in jouw familie en dit biedt je een kans om deze om te buigen voor jezelf en je toekomstige generatie. Dus je doet dit ten eerste voor jezelf, maar je helpt er je kinderen en uiteindelijk de hele familielijn mee.

Mensen komen bij mij met klachten als:

  • Burnout/depressie
  • Op werkgebied loop je telkens tegen dezelfde uitdagingen aan, je wilt het veranderen maar je weet niet hoe
  • Je kind dat gedrag vertoont waar je geen raad mee weet
  • Je voelt dat er iets moet gaan veranderen maar je weet niet waar te beginnen
  • Je voelt dat je ergens geblokkeerd bent maar hebt geen idee hoe of wat
  • Er komen karmische patronen binnen de familie voor bijv. verslaving, woede…
  • Ruzie binnen families waardoor je bepaalde mensen niet meer ziet
  • Enz …


Het vergt moed en lef om dit aan te durven gaan; Het wordt namelijk niet voor je gedaan, dat opruimen en loslaten, dat is iets waar je zelf voor moet kiezen. Je moet de bereidheid hebben om naar jezelf en je donkere stukken te willen kijken. Om eigenlijk te kiezen voor jezelf! Onder het verdriet, de boosheid en de pijn ligt altijd een parel verborgen; het brengt je inzichten, rust, vrede en je maakt ruimte in je systeem voor wie je in wezen bent! Een prachtig geschenk aan jezelf en uiteindelijk een inspiratie voor anderen!

Wil je een keer jouw verhaal kwijt?

Neem contact op voor een stuk inspiratie, een luisterend oor of een concrete afspraak!

Bekijk ook

Spiegelen

Kinderen spiegelen door gedrag, dromen, spel en zelfs ziekte de innerlijke wereld van hun ouders. Zij laten op die manier zien wat er diep van binnen bij ons speelt.

Coaching

“Veel kinderen zijn hooggevoelig en zijn daardoor anders dan andere kinderen. In deze maatschappij met veel prikkels kunnen ze
zich moeilijk staande houden.”

Blog

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief