24 jan 2023,
Door Christel

Delen via

De energie van iemand anders overnemen en vastzetten in je systeem

Onbewust kun je de energie van anderen overnemen, deze opnemen in je systeem en dan niet meer weten dat dit helemaal niet jouw energie is.

Dat gebeurde vanochtend in mij praktijk bij een vrouw die een heftige, toxische energie had overgenomen van een familielid. Dit familielid had ook een erg grote invloed op haar en kon haar het gevoel geven niets waard te zijn.

In een beeld zag ik dat ze dit in een vorig leven ook al eens had meegemaakt en dat dit “ik ben niets waard”-gevoel door dit familielid weer helemaal naar boven werd gehaald.

Ik zag in de energie dat dit familielid haar tentakels naar deze vrouw had uitgegooid, deze had vastgezet in haar systeem waardoor ze eigenlijk helemaal ingepakt was door deze energie. Een energie die dus helemaal niet van haar was.

We mochten samen al die tentakels verwijderen, 1 voor 1 uit haar systeem. We mochten alles aan haar familielid teruggeven, waar deze overigens niet blij mee was.

Nadat we haar helemaal hadden opgeschoond, kreeg deze vrouw vanuit de lichtwereld liefdevol een jas omgelegd om haar te beschermen en te helen. Dat voelde zo liefdevol, er werd echt voor haar gezorgd.

Ze heeft een stuk lichter mijn praktijk verlaten.

Het bijzondere was nog dat ook haar kinderen erg blij waren dat haar energie zo werd opgeschoond. Ik zag ze tijdens het opschoonproces in de energie bij haar staan. Ook zij voelden dat moeder hier onder gebukt ging en waren erg opgelucht dat dit nu mocht gebeuren.

Ik vind het elke keer zo bijzonder waar de energie me naar toe leidt. Dit had ik van te voren weer niet kunnen bedenken.

En wat weer een bewustwording dat je dus zo ‘ingepakt” kunt zijn door andersmans energie. Hoe belangrijk is het dus dat je elke dag de intentie zet dat je alle energie die je die dag hebt overgenomen van mensen in liefde teruggeeft. En dat je alle energie die je hebt weggegeven ook weer in liefde wilt terugontvangen. Zo blijf je beter in balans.

En soms heb je daar wat hulp bij nodig. Het kan zo onbewust erin sluipen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je een keer jouw verhaal kwijt?

Neem contact op voor een stuk inspiratie, een luisterend oor of een concrete afspraak!