Slide 10
Energetische sessie/Healing
Man 45 jaar

Een diepe duik in je emoties, met helende werking". Ik denk dat deze zin het best beschrijft wat een sessie bij Christel inhoudt.

Een fijne, rustige en vooral veilige sfeer zorgt ervoor dat je makkelijk, onder de zorgzame begeleiding van Christel, jouw emoties kan onderzoeken.

"En wat een inzichten levert dat op!" Het zal moeilijk zijn om een andere manier te vinden om dichter bij je eigen kern te komen.

Deze sessies hebben mij erg geholpen om mijn emoties te begrijpen en grip te krijgen op mijn overspannenheid.

Slide 9
Energetische sessie/Healing
Man 45 jaar

Een diepe duik in je emoties, met helende werking". Ik denk dat deze zin het best beschrijft wat een sessie bij Christel inhoudt.

Een fijne, rustige en vooral veilige sfeer zorgt ervoor dat je makkelijk, onder de zorgzame begeleiding van Christel, jouw emoties kan onderzoeken.

"En wat een inzichten levert dat op!" Het zal moeilijk zijn om een andere manier te vinden om dichter bij je eigen kern te komen.

Deze sessies hebben mij erg geholpen om mijn emoties te begrijpen en grip te krijgen op mijn overspannenheid

Slide 1
Kindertolksessie
Moeder van een dochter van 15 jaar

Wat me verraste aan de kindertolksessie / coaching was dat het zoveel meer met me deed dan ik had verwacht. Wat voor impact heeft een kindertolk sessie eigenlijk? Ik had er echt geen idee van. Ik kon me er ook niet zoveel bij voorstellen. Nou, het deed en doet nog steeds heel veel met me. In februari dit jaar heb ik de kindertolksessie gehad. Ik denk regelmatig terug aan wat Christel me vertelde. Het is eerst confronterend om te beseffen wat je doet, maar daarna kun je er mee aan de slag. Mijn man heeft ook een kindertolksessie gevolgd en ook bij hem maakt het veel los.

- Ik merk bij mezelf nu al dit verschil:

Ik heb weer contact kunnen maken met mijn eigen intuïtie. Vroeger deed ik alles intuïtief, maar daar ben ik door mijn baan en het autisme bij mijn kinderen door de jaren heen mee gestopt, zonder dat ik dat ik me daar bewust van was. Ik kwam in een overlevingsstand te staan, waarbij ik alleen nog maar in mijn hoofd zat. Ik was alleen bezig met zorgen voor anderen in het gezin, waarbij ik mijzelf volledig wegcijferde. Ik dacht en piekerde veel te veel. Ik deed mezelf daardoor echt te kort.

- Ik merkt bij mijn kind dit verschil:

Mijn oudste dochter staat zelf ook (nog steeds) in een overlevingsstand wat de situatie thuis regelmatig ondoenlijk maakte met veel boosheid, verdriet en onmacht van beide kanten. Nu gaat het al wat beter. Mijn dochter lacht weer wat meer, is wat meer ontspannen en ze kan weer grapjes maken. Dit is jarenlang veel minder of zelfs niet aan de orde geweest. We hebben nog een weg te gaan, maar het begin is gemaakt.

- Wat me met name geraakt heeft, is dat het verschil zo groot is voordat ik de kindertolksessie deed. Ik mag weer werken en zorgen voor mijzelf en zelfliefde geven. Dat is lange tijd weg geweest. Mijn intuïtieve ontwikkeling is weer in gang gezet en dat geeft een heel fijn gevoel. Ik kan en mag me verder gaan ontwikkelen op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau. Dat voelt echt als een cadeau.

- Dit heeft het gedaan voor mijn gezin:

We doen als gezin weer meer samen. We begrijpen elkaar beter, ook al hebben we nog steeds flinke hobbels met elkaar te ondergaan en te doorlopen. Er is weer meer ruimte voor elkaar mogelijk.

- Ik zou een kindertolksessie/coaching bij Christel zeker aan anderen aanraden, omdat het je zoveel goeds en moois kan brengen, maar dat lukt alleen als je er voor openstaat en jezelf echt in de spiegel durft aan te kijken om met jezelf aan de slag te gaan. Het is zo makkelijk om alleen naar je kind te wijzen, terwijl je er zelf ook een groot aandeel in hebt, zonder dat je dat beseft. Dat is wat ik geleerd heb.

Als jouw tijd is aangebroken, durf het pad dan te bewandelen en ontdek wat voor moois het jou/jullie kan brengen!

Slide 2
Kindertolksessie
Moeder van een zoontje van 11 jaar

Wat kijk ik terug op een mooie en leerzame kindertolksessie bij Christel. Allereerst de warmte, oprechte betrokkenheid en aandacht die Christel gaf, wat heeft gemaakt dat ik open en vertrouwd mijn verhaal kon doen en mijn zorgen kon delen. Ik merkte een verschil in ons hele gezin. Ik mocht zaken zien in de spiegel die Christel (eigenlijk mijn kids 😊) mij voorhield(en) en dit heeft zoveel verheldering gegeven. Wat me oprecht geraakt heeft is dat het voor ieder gezinslid wat heeft betekend en dit terwijl ik alleen het gesprek met Christel heb gevoerd en zij er niet daadwerkelijk wat van hebben gemerkt. Ik raad een kindertolksessie bij Christel zeker aan, nu ik een ieder toewens wat ons gezin aan positieve verandering heeft mogen ervaren (en nog steeds ervaar).

Slide 3
Kindertolksessie
Vader van een jongetje van 4 jaar

Door de sessies ben ik me bewuster geworden van mijn gedrag en hoe ons zoontje hierop reageert en wat hij bij mij oproept, ik begrijp nu beter waarom ik me zo gedraag en reageer op onze zoon. Door hier samen bij stil te zijn heb ik geleerd dat ik door dicht bij mezelf te blijven ik veel beter en plezieriger kan communiceren met onze zoon en ik hierdoor veel minder het gevoel heb dat hij me op de proef stelt en uitdaagt.

Ook door hier samen met mijn vrouw over te praten geeft dit ons goede houvast hoe we samen op een lijn op een effectieve en duidelijke manier met elkaar en ons zoontje praten en het gewoon leuk met elkaar hebben. Ondanks dat hij dan bijvoorbeeld zijn zin niet krijgt ga ik hier inmiddels op een goede manier mee om door de confrontatie gewoon aan te gaan en duidelijk te zijn wat de bedoeling is. Hier reageert hij goed op, bij onze jongen merk ik dat hij het heel fijn vindt als ik duidelijk en direct ben, hem goede uitleg geef waarom hij iets wel of niet mag.
Wat me met name geraakt heeft is dat onze jongen vanuit zijn puurheid bij mij triggert om mijn echte ik te laten zien en wat hij van me verwacht, dit heeft mij en mijn gezin echt geholpen. Ik zou een kindertolksessie bij Christel zeker aan anderen aanraden omdat het je helpt dichter bij jezelf te komen, het je bewuster maakt van je omgang met je kind en je bepaalde ingesleten gedragspatronen, zowel bij jezelf als bij je partner en kind, kunt doorbreken en positief ombuigen.

Side 4
Kindertolksessie
Moeder van een zoontje van 10 jaar

Door goed te kunnen praten met jou voel ik mij zo op mijn gemak. Dat het voelt dat we elkaar al jaren kennen. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Met de gevoelsoefening kan ik steeds dichter bij mijn gevoel komen. Mijn zoontje is ook rustiger geworden ik kan precies aan hem merken wanneer ik niet goed in mijn vel zit omdat hij spiegelt dan zie je bij hem een ander gedrag ontstaan en dat geeft voor mij weer een bewustwording. Ik zal jou zeker aanbevelen bij anderen.

Slide 5
Coaching
Vrouw van 47 jaar

Wat een prachtige locatie. Bij binnenkomst merkte ik gelijk dat ik tot rust kwam; 'mijn' momentje in een fijne en warme omgeving, precies dat wat bij Christel past. Dit heb ik als een fijne start ervaren.

Bij Christel voel ik me gelijk op mijn gemak. Ze straalt hartelijkheid uit, is open, luistert goed en weet de juiste vragen te stellen. We zijn niet teveel terug naar het verleden gegaan, daar kan ik nu niet veel meer mee. Ze heeft me laten zien hoe belangrijk het is er nu op een andere manier mee om te gaan, door het geven van verschillende tips. De healing heb ik als heel bijzonder ervaren, Christel wist exact het juiste te benoemen en ik heb ervaren dat de behandeling nadien nog heeft doorgewerkt. De keren dat ik bij haar ben geweest gaven mij het gevoel even uit de dagelijkse drukte te zijn en weet nu dat ik er ook mag zijn. Voor een behandeling of healing kom ik zeker bij Christel terug.

Slide 6
Kindertolksessie
Moeder van een dochter van 12 jaar.

Ik vond het fijn om een kindertolksessie bij je te doen. Toen onze dochter volledig vastliep zijn wij gaan inventarisaren wat haar mogelijk zou kunnen helpen. Praten met haar over school ging moeizaam; daarin blokkeerde ze. Huilen, wegkruipen, lusteloos, moe en uiteindelijk fysiek schoolverzuim; we herkenden niets meer van onze normaal zo energieke en vrolijke dochter.

Als ze al niet met ons als ouder wil praten, dan met een ‘vreemde’ al helemaal niet was onze overtuiging. De keuze voor een kindertolksessie was toen snel gemaakt. In de eerste sessie heb ik ons verhaal kunnen doen; van de verstopacties tot de vechtlust die bij mij ontstond. In de tweede sessie kreeg ik van je terug wat onze dochter eigenlijk wilde zeggen: mamma leef, wees trouw aan jezelf, ook dat deel wat ooit in het overleefstandje ging. In de derde sessie kon ik je vertellen over het proces dat volgde en het goede nieuws dat onze dochter weer een fijne leerplek heeft gevonden en nog belangrijker dat ze weer lekker in haar vel zit en plezier heeft.

Ik had zelf nog wat te doen en precies dat heeft zij mij laten zien. Dankjewel dochter, dankjewel Christel dat je dit voor mij hebt vertaald.

Ik raad een kindertolksessie bij Christel aan, omdat ze met de kindertolk methodiek verborgen issues bij jou (opnieuw) zichtbaar kan maken die helpend kunnen zijn voor zowel jouw proces als die voor je kind. Laat je verrassen en durf te kijken. Christel is een mooi mens; warm, prettig en recht uit het hart.

Slide 7
Coaching
Vrouw van 28 jaar

Na onze sessie viel alles voor mij alles op z’n plek!
Daarvoor wil ik je heeeel erg bedanken. Voor jou mooie ‘wakker maak’ energie.
Jouw nuchterheid en aardsheid is aanstekelijk. Terwijl je ook zo krachtig verbonden bent met boven en snapt hoe dat allemaal werkt.
Juist daarom komt wat je zegt bij mij diep binnen. Het raakt mijn hart en maakt me bewust van stukken die nog niet helemaal zichtbaar voor me waren.
Dankjewel lieve Christel!

2 dochters
Kindertolksessie vader en moeder
Ouders van 2 dochters van 11 en 14 jaar

Voordat wij ouders werden en toen onze kinderen klein waren, waren we vooral bezig met hoe wij kinderen dingen leren. Zoals onze ouders ook deden, dachten wij dat het onze taak was om onze kinderen ‘keurig’ op te voeden.
Nu zijn we allemaal gegroeid. Onze kinderen zowel letterlijk als figuurlijk. Achteromkijkend beseffen we hoeveel we van onze kinderen geleerd hebben en nog steeds leren. De geboorte van onze kinderen was ook de geboorte van ons nieuwe leven. De start van onszelf ontdekken en zijn.

Onze meiden hebben in hun kinderjaren ontzettend veel ruzie gemaakt. Wij waren ouders die alles vooral heel goed wilden doen, gaven onszelf geen ruimte om ook iets niet goed te mogen doen.
Wij geloven erin dat alles wat je nodig hebt op je pad komt, mits je er voor open staat. De cadeautjes hangen om je heen, je moet ze wel zelf pakken.
Christel kwam op ons pad op het moment dat onze jongste dochter erg vast leek te lopen. Ze gedroeg zich onverschillig, boos, maakte op school en thuis ruzie. Tegelijkertijd was ze, hoe tegenstrijdig ook, enorm behulpzaam en wilde ze juist het liefst iedereen helpen die hulp nodig had. Ze raakte steeds verder van zichzelf verwijderd. Wij hadden de indruk dat ze zoveel energie om zich heen voelde, dat het gewoon teveel was. Zich afsluiten was haar enige redding, maar dat resulteerde in heel vervelend gedrag. Ze is juist een heel liefdevol, empatisch mens met een heel groot hart.
We maakten briefjes met onze namen en vroegen haar, zonder na te denken, drie dichtgevouwen briefjes te pakken. We wisten niet wie van ons naar Christel zou gaan voor een kindertolksessie. Daarom lieten we ons kind op deze manier kiezen. Ze trok drie briefjes met drie keer dezelfde naam. Voor ons was duidelijk wie op dit moment de meeste hulp nodig had.

De sessie was fantastisch. Later zouden meer gesprekken volgen en uiteindelijk heeft ons hele gezin een soort van reset gehad. Ieder van ons had de beste intenties, maar we hadden niet in de gaten wat onze kinderen ons spiegelden. Door de kindertolksessies is een hoop duidelijk geworden en konden we de puzzelstukjes op de juiste plek krijgen. Christel heeft vertaald wat onze kinderen in hun onderbewustzijn aan ons willen laten zien, wat ze proberen te vertellen.
Onze kinderen zijn een stuk vrijer geworden. We hebben alle vier geleerd ons beter te uiten, te zeggen wat we bedoelen en er niet vanuit gaan dat een ander het wel snapt als je niet duidelijk bent. We hebben alle vier geleerd dat je als mens gevormd wordt door wie je bent als ziel, wie je (voor)ouders zijn, wat je hebt mee gemaakt, wat je karakter is. We hebben geleerd dat als er iets ‘fout’ gaat, dit niet fout is, maar dat het je op scherp zet: Waarom doe ik zo, wat voel ik, wat kan ik ermee. Vasthouden wat je niet kunt veranderen brengt frustratie, waarom zou je dat doen? Luisteren naar wat je hart zegt brengt vrijheid, liefde en geluk. Waarom zou je dat doen? Die keus is aan jou, aan mij, aan ons allemaal.

Ieder kind is uniek, we hebben allemaal onze kwaliteiten en we zijn allemaal liefde. Rondom ons hangt de zware deken van maatschappelijke verwachtingen en angst. Het is een keus van ons allemaal om in dat keurslijf te blijven of om jezelf te bevrijden en te durven leven vanuit wie je bent. Wij zijn dankbaar dat we Christel hebben ontmoet. Zowel in haar rol als Awake Coaching, als in persoon. Christel luistert goed, is zeer gastvrij en betrouwbaar.”

Wil je een keer jouw verhaal kwijt?

Neem contact op voor een stuk inspiratie, een luisterend oor of een concrete afspraak!

Blog

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief