14 dec 2022,
Door Christel

Delen via

Mijn zoontje kan niet meer poepen

Een moeder komt in m’n praktijk en zegt, m’n zoontje kan sinds een aantal weken niet meer poepen; hij heeft er zo’n last van, het is zo zielig om te zien, doet me echt pijn. We zijn al diverse keren bij de huisarts geweest en dan krijgt hij van die zakjes mee maar het helpt helemaal niet. Soms kan hij niet eens meer zitten. En als hij wel moet poepen dan doet het zo’n pijn…..
Samen met deze moeder ben ik gaan voelen waar deze moeder zich nog aan vasthoudt, welke “last” draagt ze met zich mee die haar eigenlijk niet meer dient? Die ze los mag laten, zodat het weer gaat stromen?
We komen uit bij een stukje uit haar vroege jeugd, een donker stukje in haar leven, dat ze diep heeft weggedrukt en niet meer durft te voelen. Ze voelt het echt als een beerput die ze niet open durft te doen.
Samen met mij durft ze er nu naar te kijken, samen zetten we een klein deurtje open naar dit donkere stukje. Er komt heel veel verdriet en koude energie vrij. We schonen op wat op dat moment kan, zodat ze weer wat meer warmte gaat voelen in haar lijf… precies op dat punt in haar lijf waar al die kou zat. Haar zoontje zegt, mama je mag jezelf weer omarmen, jezelf warmte en liefde geven.
Emoties zitten in onze buik en als die vastzitten stroomt het niet. Wat kunnen we niet verteren/verwerken zodat het vast blijft zitten? Haar zoon liet haar dit zien, door zijn eigen ontlasting vast te houden.
Door het inzicht en het vrijmaken van deze energie kan het weer meer stromen.

Dank je wel lief kind voor wat je ons hebt laten zien en dank je wel lieve moeder dat je dit hebt durven aangaan. Dat vergt moed! 


#kindertolk #spiegelgedrag
#innerlijkkind
#energetischtherapeut

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je een keer jouw verhaal kwijt?

Neem contact op voor een stuk inspiratie, een luisterend oor of een concrete afspraak!