03 jul 2021,
Door Christel

Delen via

Een ontmoeting met een innerlijk meisje

Afgelopen weekend werd ik getriggerd op een angst die ik niet helemaal thuis kon brengen. Het kwam door iemand die ik onderweg tegenkwam. Deze persoon triggerde iets in mij wat ik niet fijn vond om te voelen. Een onrust kwam bij mij naar boven. Het werd me wel helder dat ik hier even voor mocht gaan zitten. Ik sloot m’n ogen en probeerde de angst toe te laten ipv er voor weg te lopen. Het gewoon te voelen. Het accepteren dat het er was en
dat het me iets wilde vertellen. Direct kreeg ik een beeld van een klein meisje dat onder een soort van douche stond en dat koudwater over haar rug kreeg. Keer op keer. Een meisje dat totaal in de war was, niet wetende wat er gebeurde. Helemaal overstuur en overprikkeld. Wat er gebeurde snapte ze niet en ze voelde zich erg onveilig. Tegelijkertijd voelde ik de spanning in m’n bovenrug. Ik probeerde naar dit gevoel toe te ademen. Rustig in en uit. Mijn hart ging te keer, ik voelde wat er in mijn lijf gebeurde, ik verkrampte. Rustig blijven ademen Christel, in en uit.

Ik vroeg aan het meisje wat ze nodig had op dat moment. Ze zocht geborgenheid en warmte. Ik heb haar op mijn schoot genomen en haar geknuffeld. Ze kroop tegen me aan en zo hebben we even gezeten. Daarna voelde ik hoe mijn hart zich opende en ik dit meisje, mijn innerlijke kind, kon integreren in mijn systeem.
De beelden kon ik plaatsen, blijkbaar iets wat ik lang geleden uit mijn geheugen had gegrift kwam nu weer terug. Toen ik 4 jaar oud was had ik een longontsteking. Ook mijn zus, destijds 6 jaar, had een longontsteking. Samen hebben we 4 weken op het ziekenhuis gelegen. Onze amandelen werden destijds ook geknipt. Onderdeel van de behandeling was volgens mij koud water over onze rug laten stromen. Ik kan het me niet helemaal meer herinneren, alleen vlagen. Deze herinnering kwam afgelopen weekend weer terug. Als 4-jarig meisje heb ik me blijkbaar heel onveilig gevoeld. Er kwam veel verdriet naar boven.. Gelukkig kon ik dit meisje nu de geborgenheid en veiligheid geven die ze zo nodig had. Ik heb degene die me hierop triggerde in de energie bedankt voor zijn rol. Zo kreeg ik de kans om een stukje van mezelf te helen waar nog angst en verdriet op zat. Naderhand trok ik een Engelenkaart en kwam Aartsengel Gabriëlle naar voren. Gabriëlle is een engel met een zachte vrouwelijke energie. En zij helpt je met de heling van je Innerlijke kind. Wauw wat een prachtige kaart, het klopt weer precies. Dan ben ik weer zo dankbaar voor de begeleiding van boven en hoe ze ons leiden.

Prachtig die synchroniteit.♥

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je een keer jouw verhaal kwijt?

Neem contact op voor een stuk inspiratie, een luisterend oor of een concrete afspraak!