Ik zit met de vader van een zoontje van 8 jaar. Dit zoontje is momenteel een stuiterbal, met name op school. Hij luistert niet, er komt niets binnen, constant afgeleid, hij is zo druk, hij heeft de aandacht er niet bij. Hoe moet dat toch verder zegt vader….
We gaan samen onderzoeken of we hier wat meer inzichten in kunnen krijgen.
We komen bij een beeld aan van een kindje dat op de grond ligt en ons het gevoel geeft dat hij het allemaal niet meer weet, hij probeert zich af te schermen van iets maar het lukt niet. Dit geeft hem een gevoel van radeloosheid.. hij snapt het niet.
Dan zie ik een beeld van een man die compleet de weg kwijt is.. hij lijkt wel een stuiterbal, een flipperkast. De energie schiet heen en weer. Hij weet zich geen raad en is duidelijk compleet in de war. Ik zoom in en voel de energie van een voorouder die overleden is. Hij voelt als een overleden ziel die nog dolend is en niet naar het licht is gegaan. Hij voelt zich schuldig over de daden in zijn leven en klampt zich vast aan zijn familie op aarde. Want dat voelt nog een beetje als houvast. Hij wordt alleen niet opgemerkt.
Zijn energie vermengd zich met de energie van het jongetje van 8 en ook met de energie van vader. Tijd dus om dit los te koppelen. De voorouder mag eerst ‘wakker worden geschud’ dat hij is overleden en dus de weg naar het licht mag gaan, daar krijgt hij de heling en liefde die hij nodig heeft. Dit kost even wat moeite maar uiteindelijk lukt het om tot deze ziel door te dringen. Ik vraag hulp van de lichtwereld om hem te helpen inzien dat hij niet alleen is en dat er voldoende hulp is die hem begeleiden naar het licht waar hij kan bijkomen van zijn leven(s) en verder kan helen. Hij is zo in de war dat hij ze niet eens ziet. Uiteindelijk wordt hij zich bewust van de lichtwezens om zich heen en komt hij tot rust. Hij voelt dat het tijd wordt om zijn familie op aarde los te laten. Hij mag dit stuk zelf gaan doen.
Het jongetje van 8 komt daardoor terug in zijn eigen energetische systeem. Onbewust voelt dit verdrietig want hij laat iets los waarvan hij gedacht heeft dat het altijd bij hem hoorde. Maar het was niet zijn energie. Ook de vader komt los van de energie van deze voorouder. Dit proces heeft even tijd nodig en die tijd nemen we dus ook.
Uiteindelijk komt er ruimte in beide systemen en voel ik dat deze voorouder heeft losgelaten en naar het licht is gegaan. En dan voel ik ook dat het jongetje van 8 nu zijn eigen ruimte kan innemen. Dit voelt in eerste instantie wat onwennig maar hoe fijn dat hij nu kan landen in zijn eigen systeem. Ook vader is nu losgekoppeld en ervaart ook een stuk meer rust en ruimte.
Het zal nog wat tijd vergen voordat dit proces volledig is geland. Deze voorouder zal blijvend een energetische verbinding behouden met zijn familie op aarde, zij het nu vanuit autonomie en niet langer verstrengeld in elkaars systemen.
Meer rust en ruimte voor iedereen èn verbonden vanuit liefde.